Technieken

Zwembadtechnieken en opties die jouw zwembad uniek maken.

Technieken

Bij het uitwerken van jouw zwembadontwerp laat CDC Pools niets aan het toeval over. Samen overlopen we de zwembadtechnieken en bepalen we welke opties onmisbaar zijn voor jouw zwembad.

  • Verlichting: Ontdek de vele verlichtingsmogelijkheden en creëer makkelijk de gewenste sfeer in jouw binnen- of buitenzwembad.
  • Buitendouches: Wil je een buitendouche installeren? Wij overlopen tijdens het ontwerp graag de verschillende opties.
  • Zwemstuwers: Breng je zwembad tot leven door de nodige tegenstroom te creëren. Ideaal voor de sportieve zwemmers.
  • Chloor en zoutelektrolyse: Voeg je zout of chloor toe om je zwembadwater te desinfecteren? CDC Pools adviseert je graag.
  • Filtersystemen: Welk filtersysteem zorgt voor het beste resultaat?  Ons team legt je graag de verschillende opties voor tijdens een gesprek.

Bio pool filtersystemen

Volop genieten van je zwembad op een milieuvriendelijke manier? Onze onderhoudsvriendelijke bio pool-filter werkt zonder chemische oxidanten, zonder zout en chloorvrij. Resultaat? Je zwemwater is geurvrij, smaakloos, niet irriterend en vrij van allergieënKom alles te weten over de bio pool-filters.

Isolerende rolluiken

Je zwembad lekker warm houden tijdens je afwezigheid en tegelijk voorkomen dat er vuil in het water belandt? Een ruim aanbod van isolerende rolluiken beschermt je zwembad als je er niet in zwemt. CDC Pools helpt je de beste keuze maken.

 

 

Solar lamellen

Verwarm je zwembad met de zon! Deze lamellen dienen uitstekend als bijkomende verwarming door middel van zonnewarmte. Daarenboven zijn deze lamellen uitstekend geschikt tegen algenvorming en makkelijk in onderhoud.