Overflow zwembaden

Strak en praktisch. Laat het water maar lekker over de rand kabbelen.

Wat is een overflow zwembad?

Bij een overflow zwembad – ook wel overloopzwembad of spiegelzwembad genoemd – staat het waterniveau even hoog als de rand van het inbouwzwembad. Het water loopt letterlijk over de rand en wordt hierdoor constant afgevoerd en gefilterd.

 

Een overflow zwembad heeft enkele heel concrete voordelen:

  • een prachtig spiegeleffect met een luxueuze look
  • constante watercirculatie en dus een proper wateroppervlak
  • tal van opties mogelijk om te personaliseren
skimmer cdc pools

Underflow

Bij de ‘Underflow‘ verdwijnt het water op ingenieuze wijze onder het terras. Dankzij het water dat je hierdoor bespaart, is dit zwembad ideaal voor kinderpret en spelletjes.

Evolution

De Overflow Evolution onderscheidt zich met zijn minimalistische lijnen. Door de perfecte mix van eenvoud en comfort straalt dit zwembad klasse en persoonlijkheid uit.

 

Advance

De granieten rand bevindt zich onder de waterlijn en accentueert zo het geometrische lijnenspel van de Overflow Advance.

 

Infinity

Voor een tuin met verschillende niveaus is deze ‘Infinity’ de ideale keuze. Het water stroomt over de rand van het zwembad zodat de waterlijn naadloos opgaat in de omgeving.

Multi

De ‘Multi‘ valt op door zijn onderhoudsvriendelijk ontwerp. Uitvoerbaar met granieten inlegstukken, Griekse steen of pvc roosters in verschillende kleuren.

 

Meer weten over overflow zwembaden ?

info@cdc-pools.be of bel 050 89 55 30