zorgeloos genieten van je zwembad

Service

CDC Pools zoekt steeds de beste invulling van jouw ruimte en budget. Ook na de plaatsing van het zwembad mag je blijven rekenen op de professionele en persoonlijke service. Zodat jij echt zorgeloos geniet van je eigen zwembad.

Redder in nood

Een haperende rolluik, een defecte bodemreiniger of een probleem met de kwaliteit van het zwembadwater. Het team van CDC Pools is voor zijn klanten altijd bereikbaar. Je probleem wordt op elk moment zo snel en efficiënt mogelijk opgelost.

Controle op afstand

CDC Pools maakt gebruik van het Poolstation, een domoticaplatform dat je in staat stelt om alle functies van je zwembad en tuin te bekijken via je smartphone of tablet. Het platform helpt je bij het dagelijkse onderhoud van je zwembad en laat CDC Pools toe jou op afstand te helpen.

 

Nauwe opvolging

Volgens een onderhoudscontract komt CDC Pools regelmatig de staat van je zwembad controleren. Problemen vroegtijdig detecteren en oplossen, je zwembad winterklaar maken of het nieuwe zwemseizoen helpen inzetten? Het maakt allemaal deel uit van de CDC Pools-service.

Ook een zwembad met stevige service nodig?

info@cdc-pools.be of bel 050 89 55 30